Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Agenda's

Agenda's

Jaaragenda's en schoolagenda's

Een agenda is altijd handig. Of het nu is om je afspraken in op te schrijven of om je huiswerk te noteren; het is altijd een handige geheugensteun! Vergeet nooit meer belangrijke afspraken en kom overal op tijd door een handige agenda. The Little Green Bag heeft een ruim assortiment aan toffe agenda's. Kies voor een mooie agenda van Cowboysbag bijvoorbeeld. Combineer deze met de tassen en/of portemonnees van dit merk. Hierdoor ben jij helemaal in stijl en heb je een mooie complete set. Met een agenda ben jij altijd op de hoogte van al je afspraken! Neem de compacte agenda overal mee naar toe.

The Little Green Bag heeft verschillende merken van agenda's zoals: Cowboysbag en My Jewellery. De agenda's van Cowboysbag zijn gemaakt van hetzelfde leer als de tassen en portemonnees van dit merk. Hierdoor kun je een mooie bijpassende set creëren. De agenda is super handig voor mee naar school of het werk. Vergeet nooit meer je toets of belangrijke afspraak door alles te noteren in de hippe agenda. De agenda is voorzien van een ringband en heeft ruimte voor pasjes. Ook zit er een pennenhouder in deze handige agenda, multifunctioneel dus! Door een agenda ben jij altijd op de hoogte van jouw afspraken en zul je niet snel meer een afspraak vergeten of te laat komen. Neem je agenda overal mee naar toe. Op deze manier kun je ook gemakkelijk on-the-go afspraken inplannen. Hierdoor zul je je niet snel vergissen in de dag of tijd!


Schoolagenda's

Wanneer het nieuwe schooljaar weer voor de deur staat (of wanneer je huidige schoolagenda van ellende bijna uit elkaar valt), is het tijd voor een new, shiny and bright agenda. In onze collectie vind je de leukste exemplaren. Back to school met de leukste agenda's! Wat is jouw favoriet? Met een agenda kun je gemakkelijk de week indelen hoe jij hem het liefst voor je ziet. Door middel van een agenda zul jij niet snel vergeten om je huiswerk te maken. Ook zul je de datum van een belangrijke toets goed onthouden. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan! Schoolagenda's zijn vaak in weken opgedeeld en er is genoeg schrijfruimte. Ook is er genoeg ruimte voor notities, verjaardagen en andere gegevens. Op deze manier kun je alles noteren wat je maar witl!
 

Jaaragenda's

Een nieuw jaar voor de deur betekent dat het kalenderjaar ten einde loopt. Tijd voor een nieuwe agenda dus! En waar kan je die nu beter kopen dan bij je favoriete online shopadres: The Little Green Bag! Jaaragenda zegt het al: een agenda die je heel het jaar door kunt gebruiken! Kies voor een klein model en neem deze overal mee naar toe. Of kies voor een mooie grote agenda voor op de keukentafel en noteer hier gemakkelijk al je afspraken in. Kies voor een mooie efffen kleur of een leuke print en vergeet nooit meer jouw belangrijke afspraken!
 

Bestel agenda's online

Een mooie agenda gevonden? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de agenda's liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.