Done by Deer

Activity Gym Deer Friends Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 80 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 40 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 40721
Serie Deer Friends

Op zoek naar een leuke en stimulerende speelmat voor je kleintje? Dan is de Activity Gym Deer Friends van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze babygym is speciaal ontworpen om de zintuigen en motorische vaardigheden van je baby te stimuleren. Met een breedte van 80 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 40 cm is deze babygym perfect voor gebruik in de kinderkamer of op de speelmat.

De Activity Gym Deer Friends is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt voor je kleintje. Het grijze kleurenschema past perfect bij elke stijlvolle kinderkamer. Met de merknaam "Done by deer" ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Deze babygym maakt deel uit van de Deer Friends serie, die bekend staat om zijn schattige en speelse ontwerpen. Met de merkproductcode "40721" weet je zeker dat je het juiste product in handen hebt.

De Activity Gym Deer Friends is speciaal ontworpen voor baby's en biedt talloze mogelijkheden voor spel en ontwikkeling. Laat je kleintje kennismaken met de vrolijke diervriendjes en laat ze genieten van de verschillende texturen en activiteiten. Deze babygym is een geweldige manier om de zintuigen en motorische vaardigheden van je baby te stimuleren.

Bestel vandaag nog de Activity Gym Deer Friends van Done by deer en geef je kleintje een speelervaring vol plezier en ontwikkeling!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies