Done by Deer

Bib with velcro Sea friends Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Mustard
Serie Sea Friends

Ben je op zoek naar een schattige en praktische slabbetje voor je kleintje? Dan is de Bib met velcro Sea Friends perfect voor jou! Dit slabbetje is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte van 27.5 cm en een hoogte van 42 cm. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is dit slabbetje gemakkelijk schoon te maken en gaat het lang mee.

De Bib met velcro Sea Friends is van het merk Done by deer, bekend om hun hoogwaardige en stijlvolle producten voor kinderen. De kleur van dit slabbetje is mosterdgeel, wat zorgt voor een vrolijke en trendy uitstraling. Het slabbetje maakt deel uit van de Sea Friends serie, waardoor het perfect past bij andere producten uit dezelfde collectie.

Met de handige klittenbandsluiting is dit slabbetje eenvoudig aan te passen aan de nek van je kindje. Het biedt optimale bescherming tegen vlekken en morsen tijdens het eten of drinken. Of je nu thuis bent of onderweg, dit slabbetje is een must-have accessoire voor elke ouder.

Bestel nu de Bib met velcro Sea Friends en geef je kleintje een trendy en praktisch slabbetje waar ze dol op zullen zijn. Maak je geen zorgen over vlekken, want dit slabbetje is gemakkelijk schoon te maken en kan keer op keer worden gebruikt. Voeg een vleugje stijl toe aan de maaltijdtijd van je kind met dit geweldige slabbetje!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies