Done by Deer

Bib with velcro Sea friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Serie Sea Friends

Ben je op zoek naar een schattig en praktisch slabbetje voor je kleintje? Dan is de Bib met velcro Sea Friends perfect voor jou! Dit slabbetje is ontworpen door Done by deer, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

De Bib met velcro Sea Friends is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte van 27,5 cm en een hoogte van 42 cm. Het is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat betekent dat het lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is.

Wat dit slabbetje echt bijzonder maakt, is de leuke Sea Friends serie. Met schattige zeewezens zoals vissen en zeesterren, zal dit slabbetje zeker de aandacht van je kleintje trekken tijdens het eten. Bovendien heeft het een handige klittenbandsluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te doen is.

De Bib met velcro Sea Friends is verkrijgbaar in de kleur "Powder", wat een zachte en neutrale tint is die perfect past bij elke outfit. Of je nu thuis bent of onderweg, dit slabbetje is een must-have accessoire voor elke ouder.

Maak je leven gemakkelijker en voeg wat stijl toe aan de maaltijdtijd met de Bib met velcro Sea Friends van Done by deer. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije en modieuze ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies