Done by Deer

Silicone Mini Mug Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.6 cm
Diepte 6.6 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 7.8 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

Op zoek naar een schattige en praktische drinkbeker voor je kleintje? Dan is de Silicone Mini Mug van Done by deer perfect voor jou! Deze mini mok is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte en diepte van 6.6 cm, met een hoogte van 7.8 cm. Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, is deze mok duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Met het merk Done by deer weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze mini mok is verkrijgbaar in de prachtige kleur "Powder", wat een vleugje speelsheid toevoegt aan de dagelijkse routine van je kind. Het merk kleurnaam is zorgvuldig gekozen om de esthetiek van de mok te benadrukken.

De Silicone Mini Mug is niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch ontworpen. Het is gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes en heeft een stevige grip. Of het nu thuis, onderweg of op school is, deze mok is ideaal voor het hydrateren van je kind.

Met zijn compacte formaat past deze mini mok perfect in de tas of rugzak van je kind. Of het nu gaat om water, sap of melk, je kleintje kan altijd genieten van zijn favoriete drankje, waar hij ook gaat.

Maak van drinktijd een plezierige ervaring met de Silicone Mini Mug van Done by deer. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy en handige drinkbeker!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies