Filters

35 van 285 producten

35 van 285 producten

Pagina

Done by Deer ontwerpt designs met een onderscheidend grafisch randje. Het merk combineert innovatief design, veiligheid en een gedurfd kleurgebruik. Dit maakt ieder item van Done by Deer uitstekend voor alle kleintjes onder ons. Het merk creëert ontwerpen die een glimlach op je gezicht toveren. Je bent hier zeker aan het juiste adres voor jouw kleine! Bekijk de gehele collectie van Done by Deer.

Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Het merk ontwerpt moderne lifestyleproducten voor gezinnen met baby's en peuters. Het Done by Deer-interieur en speelgoed combineren geweldig design, innovatie en een gedurfd gebruik van eigentijdse kleuren om elk item opvallend te maken. Het interieur en speelgoed zijn voor gezinnen die een balans willen bewaren bij het decoreren met kinderen in gedachten en toch de eenvoud van Deens design waarderen. Zodat alles gemakkelijk past bij de rest van het decor.

Het merk combineert modern Scandinavisch design met features die leuk en speels zijn voor kinderen. Al hun producten zijn in eigen huis ontworpen in Denemarken en uiteraard grondig getest om te voldoen aan strikte Europese veiligheidsnormen. Done by Deer is vriendelijk is alles wat het merk doet, te beginnen met het ontwerpen van producten die een glimlach op je gezicht toveren. Het merk zoekt naar leveranciers met dezelfde waarden en het creëren van een vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf en met al hun zakenpartners. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Done by Deer is opgericht door de Deense ontwerper Helene Hjorth (Hjorth betekent hert in het Deens) en haar ontwerpteam. Ze hebben een speciaal vermogen om moderne designtrends te herkennen en deze om te zetten in 100% vriendelijke items die niet alleen tot de verbeelding van kinderen spreken, maar ook moderne designstukken voor in huis zijn. Helene en haar ontwerpteam dagen zichzelf en hun ontwerpen voortdurend uit om te innoveren en elk product te laten opvallen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het hert zit in elk detail.


Stick & Stay-collectie

Siliconen serviesgoed met een slimme zuignap. Met praktisch en leuk siliconen servies in de vorm van hertenvrienden zijn kleine eters er helemaal klaar voor om zelfstandig te leren eten. De compartimentplaten en de kom zullen 'plakken en blijven' op de meest gladde oppervlakken met natuurlijke zuigkracht waardoor kantelen en gooien wordt voorkomen. De afgeronde randen aan de binnenkant helpen bij het opscheppen van de maaltijd en de compartimenten zijn een hit voor het serveren van gescheiden voedsel.

Het waterdichte slabbetje is gemakkelijk schoon te vegen of in de vaatwasser te doen en comfortabel voor de kleintjes om te dragen. De siliconen mini mok is ontworpen om een stevige grip te geven. Zacht poeder, blauw, grijs en trend mosterd en groen gecombineerd met zwarte contourdieren zorgen ervoor dat het Stick & Stay servies de schattigheidsfactor aan de eettafel wordt en opvalt door zijn praktische eigenschappen.


Grow & play - de perfecte kinderkamer

Een perfecte kinderkamer zou met je kleine moeten meegroeien. Begonnen als een plek om te slapen, borstvoeding te geven en luiers te verschonen, en geleidelijk aan te veranderen naar een uitnodigende speelruimte. Waar functionele en converteerbare meubels en speelse en praktische interieurs kunnen voldoen aan de behoeften van je opgroeiende kind.

Geleidelijk aan evolueert de kinderkamer naar een uitnodigende speelruimte waar het kind kan beginnen met verkennen. De speelgoedselectie van Done by Deer prikkelt niet alleen de verbeelding van de kleintjes, het daagt, entertaint en stimuleert baby's en peuters zowel mentaal als fysiek. In het speelgoed van dit merk vind je de Deer-vrienden, die altijd klaar staan om mee te doen, te geven, een metgezel voor het slapengaan te zijn en de kleintjes door dik en dun te volgen.


Welkom onder de zee

Ontmoet onze Zeevrienden Jelly en Wally en maak je klaar om een nieuwe wereld onder de zee te verkennen met de nieuwsgierige kwallen en de machtige walvis. Badtijd met zeevrienden. Er is een nieuw element dat ontdekt moet worden wanneer kleintjes zich bij onze zeevrienden Jelly en Wally voegen voor een bed.

Bij dit zachte paar draait alles om spetterend en giechelend als ze helemaal opgezogen worden en motregenend waterplezier veranderen in het beste moment van de dag. Maak er een plons van! Het activiteitenbadspeelgoed van neopreen is zacht, gemakkelijk vast te pakken en leuk voor de kleintjes om mee te spelen. Maak badplezier met zeevrienden Jelly en Wally - de speelse vriendjes staan elke dag klaar voor een duik. Zintuiglijke eigenschappen helpen kleintjes te leren terwijl ze spetteren. Dompel eerst het badspeelgoed onder en laat het daarna regenen door Jelly ondersteboven te draaien of Walle te kantelen.

Als het tijd is om even uit te rusten, is de siliconen dinerset van Sea Friends perfect voor lunch of tussendoortje in de schaduw. Geniet van wat downtime met Jelly en Wally en begin met puzzelspel. Binnenkort ben je klaar voor een nieuwe duik! Zachte mousseline spuugdoekjes en doeken versierd met het schattige waterpaar zijne en praktische essential. Ze zijn lichtgewicht, glad op de huid en worden nog zachter tijdens het wassen. In deze zee van klauren roept een warme mosterdtint de zachte pasteltinten op.


Bestel Done by Deer online

Heb je een leuk item voor jouw kleintje gevonden van Done by Deer? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw Done by Deer items zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies