Jollein

Houten Speelgoed Auto Shell Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 8 cm
Materiaal MDF
Merk Jollein
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 112-001-66025

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol speelgoed voor je kinderen? Dan is de Houten Speelgoed Auto Shell van Jollein precies wat je nodig hebt! Deze prachtige speelgoedauto is perfect voor kinderen en zal hun verbeelding zeker stimuleren.

De Houten Speelgoed Auto Shell heeft een breedte van 11 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 8 cm. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, zodat je kinderen altijd plezier kunnen hebben, waar ze ook zijn.

Gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, is deze speelgoedauto duurzaam en stevig. Je kunt erop vertrouwen dat het lang meegaat, zelfs tijdens de wildste avonturen van je kinderen. Bovendien is de Houten Speelgoed Auto Shell verkrijgbaar in een prachtige roze kleur, waardoor het er extra aantrekkelijk uitziet.

Met de merkproductcode 112-001-66025 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct van Jollein krijgt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn uitstekende ontwerpen en aandacht voor detail. Je kunt erop vertrouwen dat de Houten Speelgoed Auto Shell aan de hoogste normen voldoet.

Wacht niet langer en geef je kinderen het plezier dat ze verdienen met de Houten Speelgoed Auto Shell van Jollein. Bestel vandaag nog en laat hun verbeelding de vrije loop!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies