Jollein

Slaapzak Hydrofiel Rosehip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 70 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Rosehip
Merk product code 048-510

Op zoek naar de perfecte slaapzak voor je kleintje? Dan is de Slaapzak Hydrofiel van Jollein precies wat je nodig hebt! Deze comfortabele slaapzak is speciaal ontworpen voor baby's en behoort tot de categorie Slaapzakken. Met een breedte van 43 cm en een hoogte van 70 cm biedt deze slaapzak voldoende ruimte voor je baby om vrij te bewegen tijdens het slapen.

De Slaapzak Hydrofiel is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en ademend is. Dit zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel en knus kan slapen, zonder dat hij of zij het te warm krijgt. Het materiaal is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor je de slaapzak eenvoudig kunt wassen en drogen.

Deze slaapzak is van het bekende merk Jollein, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor baby's. De kleur van deze slaapzak is Rosehip, een mooie en trendy kleur die perfect past bij de stijlvolle uitstraling van je kleintje. De productcode van deze slaapzak is 048-510, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en de juiste maat kunt kiezen.

Met de Slaapzak Hydrofiel van Jollein geef je je baby een goede nachtrust en zorg je ervoor dat hij of zij er altijd stijlvol uitziet. Bestel vandaag nog en geniet van de comfort en kwaliteit die deze slaapzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies