Jollein

Slaapzak Zomer Hydrofiel 110 cm Savannah

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Hoogte 110 cm
Materiaal Hydrofiel
Merk Jollein
Merk kleurnaam Savannah
Merk product code 048-529-66029

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle slaapzak voor je kind? Dan is de Slaapzak Zomer Hydrofiel 110 cm van Jollein precies wat je nodig hebt. Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een hoogte van 110 cm, waardoor het perfect is voor groeiende kleintjes.

Wat deze slaapzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van hydrofiel materiaal. Dit zorgt ervoor dat de slaapzak ademend en absorberend is, waardoor je kind comfortabel blijft tijdens warme zomernachten. Het hydrofiel materiaal voelt ook heerlijk zacht aan op de huid van je kind, waardoor het een genot is om in te slapen.

De Slaapzak Zomer Hydrofiel 110 cm is van het bekende merk Jollein, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor kinderen. Deze specifieke slaapzak behoort tot de Savannah collectie van Jollein, wat betekent dat het een prachtige kleur heeft die perfect past bij de natuurlijke omgeving.

Met de merkproductcode 048-529-66029 weet je zeker dat je de juiste slaapzak hebt gekozen. Deze code zorgt ervoor dat je precies het product krijgt dat je hebt besteld, zonder verrassingen.

Wacht niet langer en geef je kind het comfort en de stijl die het verdient met de Slaapzak Zomer Hydrofiel 110 cm van Jollein. Bestel vandaag nog en geniet van heerlijke zomernachten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies