Jollein

Slab Badstof Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 33 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 029-566-00093

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol slabbetje voor je kind? Dan is de Slab Badstof van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit slabbetje behoort tot de categorie "Slabbetjes" en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 33 cm biedt het voldoende dekking om kleding schoon en droog te houden tijdens het eten of drinken.

De Slab Badstof is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de gevoelige huid van je kind. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te reinigen, waardoor het slabbetje lang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik. Het merk Jollein staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze slab is daar geen uitzondering op.

Wat deze Slab Badstof extra bijzonder maakt, is de kleur. Het merk kleurnaam "Nougat" geeft het slabbetje een trendy en eigentijdse uitstraling. Of je nu een jongen of een meisje hebt, deze neutrale kleur past bij elke outfit en voegt een vleugje stijl toe aan de maaltijdtijd.

Wil je meer informatie over dit product? De merk product code van de Slab Badstof is 029-566-00093. Zoek niet verder en bestel vandaag nog deze geweldige slab voor je kind. Met de Slab Badstof van Jollein ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies