Jollein

Slab Bandana Pimpelmees Forest Animals

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Forest Animals
Merk product code 029-867-66054

De Slab Bandana Pimpelmees is een must-have voor alle kinderen die van stijlvolle accessoires houden. Deze slab behoort tot de categorie Slabbetjes en is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. Het merk achter deze slab is Jollein, een bekende naam in de wereld van baby- en kinderproducten.

De Slab Bandana Pimpelmees is onderdeel van de Forest Animals collectie van Jollein. Deze collectie staat bekend om zijn prachtige kleuren en patronen, geïnspireerd op het bos en zijn bewoners. De kleur van deze slab is perfect voor zowel jongens als meisjes en zal zeker opvallen.

De Slab Bandana Pimpelmees heeft een uniek ontwerp dat zowel stijlvol als praktisch is. Het is ontworpen als een bandana, wat betekent dat het niet alleen de kleding van uw kind beschermt tegen vlekken en morsen, maar ook een modieuze touch toevoegt aan hun outfit. De merkproductcode voor deze slab is 029-867-66054.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige, stijlvolle en praktische slab voor uw kind, dan is de Slab Bandana Pimpelmees van Jollein de perfecte keuze. Het is gemaakt van zacht katoen, heeft een prachtige kleur en patroon en is ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Bestel vandaag nog en geef uw kind de beste accessoire die er is!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies