Konges Slojd

Activity Ring Farm Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Multi
Merk product code KS3867

Ben je op zoek naar een leuk en stimulerend speeltje voor je kleintje? Dan is de Activity Ring Farm van Konges Slojd perfect voor jouw baby! Dit speeltje behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en veilige ervaring voor je kindje. Met de kleurrijke en vrolijke uitstraling zal dit speeltje zeker de aandacht van je baby trekken.

De Activity Ring Farm is ontworpen om de zintuigen van je baby te stimuleren en de motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het merk Konges Slojd staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit speeltje is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Konges Slojd" en de productcode "KS3867" ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Deze Activity Ring Farm is speciaal ontworpen voor baby's en biedt eindeloos speelplezier. Het gebruik van organisch katoen zorgt ervoor dat het speeltje veilig is voor je baby om mee te spelen en te ontdekken. De kleurrijke en veelzijdige uitstraling van dit speeltje zal de nieuwsgierigheid van je kleintje zeker prikkelen.

Met de Activity Ring Farm van Konges Slojd haal je niet alleen een leuk speeltje in huis, maar ook een product dat de ontwikkeling van je baby stimuleert. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een speeltje waar ze dol op zullen zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies