Konges Slojd

Beach Ball Cherry Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Cherry Blush
Merk product code KS4868

De Beach Ball van Konges Slojd is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag buiten spelen. Dit speelgoed is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, waardoor het bestand is tegen de ruwe omstandigheden van het strand en de speeltuin. Het merk Konges Slojd staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Beach Ball is daar geen uitzondering op.

De Beach Ball is verkrijgbaar in de kleur Cherry Blush, wat zorgt voor een vrolijke en zomerse uitstraling. De kleur is zorgvuldig gekozen door Konges Slojd en past perfect bij de speelse uitstraling van het speelgoed. De Beach Ball heeft een unieke productcode, namelijk KS4868, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze webshop.

De Beach Ball is speciaal ontworpen voor kinderen en is daarom veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het speelgoed is licht van gewicht en heeft een perfecte grootte voor kleine handjes. Kinderen kunnen urenlang plezier hebben met de Beach Ball, zowel op het strand als in de speeltuin.

Als je op zoek bent naar hoogwaardig buitenspeelgoed voor je kinderen, dan is de Beach Ball van Konges Slojd de perfecte keuze. Het is duurzaam, veilig en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Bestel de Beach Ball vandaag nog en geef je kinderen het speelgoed waar ze dol op zullen zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies