Konges Slojd

Water Wings Heart Multi Hearts

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Multi Hearts
Merk product code KS4883

De Water Wings Heart is het perfecte speelgoed voor kinderen die van water houden. Dit opblaasbare speelgoed is gemaakt van duurzaam PVC, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Het merk achter dit product is Konges Slojd, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

De Water Wings Heart heeft een uniek ontwerp met meerdere hartjes in verschillende kleuren, wat het speelgoed nog aantrekkelijker maakt voor kinderen. Het is gemakkelijk op te blazen en te gebruiken in het zwembad, op het strand of in de zee. Het is een geweldige manier om kinderen te vermaken en ze te laten genieten van het water.

Met de Water Wings Heart kunnen kinderen veilig spelen in het water. Het biedt extra drijfvermogen en ondersteuning, waardoor kinderen meer vertrouwen krijgen in het water. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige manier om kinderen te helpen hun zwemvaardigheden te verbeteren.

De Water Wings Heart is verkrijgbaar onder de merknaam Konges Slojd en heeft de productcode KS4883. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van water houden en urenlang plezier willen hebben in het zwembad of op het strand. Bestel de Water Wings Heart vandaag nog en geef uw kinderen de ultieme waterervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies