LIEWOOD

Dante Beach Set Vehicles Dove Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Vehicles Dove Blue
Merk product code 17523

De Dante Beach Set van Liewood is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag buiten spelen. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en heeft een stoere uitstraling dankzij de kleur Vehicles Dove Blue. Het merk Liewood staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je er zeker van kunt zijn dat dit speelgoed lang meegaat.

De Dante Beach Set is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt urenlang speelplezier op het strand of in de tuin. Het materiaal is zacht en flexibel, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. Het merk Liewood heeft veel aandacht besteed aan de details, waardoor de set er niet alleen leuk uitziet, maar ook veilig is voor kinderen om mee te spelen.

Met de Dante Beach Set van Liewood kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen hun eigen zandkastelen bouwen, graven en spelen met water. Het merk Liewood heeft deze set ontworpen met het oog op de behoeften van kinderen, waardoor het een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardig en duurzaam speelgoed voor hun kinderen.

De Dante Beach Set van Liewood is een geweldige toevoeging aan de collectie buitenspeelgoed van je kind. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Kinderen kunnen hun motorische vaardigheden verbeteren terwijl ze spelen en leren over de verschillende texturen van zand en water. Het merk Liewood heeft deze set ontworpen met het oog op de behoeften van kinderen, waardoor het een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardig en duurzaam speelgoed voor hun kinderen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies