LIEWOOD

Dante Beach Set Seashell Pale Tuscany

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Seashell Pale Tuscany
Merk product code 17525

De Dante Beach Set van Liewood is perfect voor kinderen die graag spelen op het strand. Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, is deze set duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Liewood staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze set is geen uitzondering.

De kleur van deze set is Seashell Pale Tuscany, wat een prachtige en rustgevende uitstraling heeft. Het merk heeft veel aandacht besteed aan de details, van de kleur tot de productcode (17525), waardoor deze set een echte blikvanger is.

De Dante Beach Set is speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor het perfect is voor een dagje aan het strand. Het is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd hun creativiteit te stimuleren. Met deze set kunnen kinderen zandkastelen bouwen, graven en spelen in het water.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatieve en stijlvolle strandset voor kinderen, dan is de Dante Beach Set van Liewood de perfecte keuze. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en heeft een prachtige kleur. Het is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de buitenlucht en hun creativiteit te stimuleren.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies