LIEWOOD

Liva Silicone Spoon 4-Pack Safari Rose Multi Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 4.5 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Safari Rose Multi Mix
Merk product code 13044
Multipack 4-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle lepelset voor je kleintje? Dan is de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood de perfecte keuze! Deze lepels zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal. Met een breedte van 4.5 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 2.5 cm zijn ze ideaal voor kleine handjes om vast te houden. De lepels komen in een handige 4-pack, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt.

De Liva Silicone Spoon 4-Pack is niet alleen praktisch, maar ook nog eens super trendy. Het merk Liewood staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en deze lepels zijn geen uitzondering. Met de kleurrijke Safari Rose Multi Mix print zijn ze een echte eyecatcher. De merkproductcode van deze set is 13044, dus je weet zeker dat je een authentiek Liewood product in handen hebt.

Deze lepels zijn niet alleen geschikt voor het voeden van je kleintje, maar ook voor het stimuleren van zelfstandig eten. Het zachte siliconen materiaal is veilig voor kinderen en zorgt ervoor dat de lepels prettig aanvoelen in de mond. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het genieten van de maaltijd samen met je kleintje.

Wacht niet langer en voeg de Liva Silicone Spoon 4-Pack toe aan je winkelwagen. Met deze trendy en praktische lepels wordt etenstijd een feestje voor zowel jou als je kleintje!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies