LIEWOOD

Neil Cup Safari Sandy Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Safari Sandy Mix
Merk product code 13060

Ben je op zoek naar een schattige en praktische waterfles voor je kleintje? Dan is de Neil Cup van Liewood precies wat je nodig hebt! Deze waterfles is speciaal ontworpen voor baby's en heeft een breedte van 12 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10.5 cm. Hij is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor hij veilig en duurzaam is voor dagelijks gebruik.

De Neil Cup is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij komt in de trendy kleur Safari Sandy Mix, wat zorgt voor een speelse en moderne uitstraling. Het merk Liewood staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze waterfles. Met de merkproductcode 13060 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Of je nu onderweg bent, een dagje uit gaat of gewoon thuis bent, de Neil Cup is de perfecte metgezel voor je kleintje. Hij is gemakkelijk vast te houden en te gebruiken, waardoor zelfstandig drinken een eitje wordt. Bovendien is de waterfles gemakkelijk schoon te maken, waardoor je altijd hygiënisch kunt genieten van een verfrissend drankje.

Wacht niet langer en geef je baby de beste waterervaring met de Neil Cup van Liewood. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit, stijl en kwaliteit die deze waterfles te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies