LIEWOOD

Watson Night Light Mr Bear Dove Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Mr Bear Dove Blue
Merk product code 17050

De Watson Night Light is een schattige tafellamp die perfect is voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het duurzaam en veilig is voor gebruik in de kinderkamer. Het is ontworpen door het gerenommeerde merk Liewood, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen.

De Watson Night Light heeft een unieke kleur genaamd Mr Bear Dove Blue, die perfect past bij de stijl van de kinderkamer. Het merkproductcode is 17050, wat betekent dat het een exclusief product is dat niet overal verkrijgbaar is. Dit maakt het een geweldige toevoeging aan de collectie van elke ouder die op zoek is naar iets speciaals voor hun kind.

Met de Watson Night Light kunnen kinderen genieten van een zachte en rustgevende gloed terwijl ze in slaap vallen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden opgeladen via USB, waardoor het handig is om overal mee naartoe te nemen. Het is een geweldig cadeau-idee voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, babyshower of gewoon om je kleintje te verwennen.

Kortom, de Watson Night Light is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, duurzame en stijlvolle tafellamp voor hun kinderen. Het is een product van hoge kwaliteit dat zeker de aandacht zal trekken en een glimlach op het gezicht van elk kind zal toveren.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies