nuuroo

Ludo Sun Hat Light Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Nuuroo
Merk kleurnaam Light Green
Merk product code NU274

Op zoek naar een zonne hoedje voor kinderen dat niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam? Maak kennis met de Ludo Sun Hat van Nuuroo. Dit trendy hoedje behoort tot de categorie "Hoeden" en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Wat dit hoedje extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan een duurzamere toekomst. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

De Ludo Sun Hat is verkrijgbaar in de kleur "Light Green" en heeft de productcode NU274. Het merk Nuuroo staat bekend om zijn innovatieve en trendy ontwerpen, en dit hoedje is daar geen uitzondering op. Met zijn speelse uitstraling en comfortabele pasvorm is dit hoedje perfect voor avontuurlijke kinderen die er graag trendy bij willen lopen.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in de natuur of gewoon wilt genieten van de zon, de Ludo Sun Hat biedt de perfecte bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met dit hoedje hoef je je geen zorgen te maken over verbranding of oververhitting.

Kies voor stijl, duurzaamheid en comfort met de Ludo Sun Hat van Nuuroo. Bestel vandaag nog en geef jouw kinderen de perfecte accessoire voor zonnige avonturen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies