Trixie

Activity Play Mat With Arches Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Doelgroep Kinderen
Materiaal Canvas
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 24-285
Serie Mrs Elephant

Op zoek naar een leuke en stimulerende speelmat voor je kleintje? Dan is de Activity Play Mat With Arches van Trixie de perfecte keuze! Deze speelmat behoort tot de categorie Babygyms en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte en diepte van 100 cm biedt deze mat voldoende ruimte voor je kind om te spelen en te ontdekken.

Gemaakt van duurzaam canvas materiaal, is deze speelmat niet alleen zacht en comfortabel, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze speelmat is geen uitzondering. Met de merkkleur "Blue" en de productcode "24-285" is deze mat niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

De Activity Play Mat With Arches maakt deel uit van de "Mrs Elephant" serie, die een schattig en speels ontwerp heeft. De bogen boven de mat zijn perfect voor het ophangen van speeltjes en stimuleren de zintuigen van je kind. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden of het stimuleren van de verbeelding, deze speelmat biedt eindeloos speelplezier.

Investeer in de ontwikkeling en het plezier van je kind met de Activity Play Mat With Arches van Trixie. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een geweldige speelervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies