Trixie

Changing pad cover | 70x45cm - Ribble Moss Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 70 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 34-023

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle hoes voor je aankleedkussen? Dan is de Changing pad cover | 70x45cm - Ribble Moss van Trixie precies wat je nodig hebt. Deze hoes is speciaal ontworpen voor aankleedkussens met een afmeting van 70x45cm en behoort tot de categorie Dekbedovertrekken.

Deze hoes is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook duurzaam is. Het biologische katoen zorgt ervoor dat de hoes veilig is voor je baby en geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast heeft de hoes een trendy kleur genaamd "Khaki", wat perfect past bij elke moderne babykamer.

Met de Changing pad cover | 70x45cm - Ribble Moss hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of vuil. De hoes is eenvoudig afneembaar en kan in de wasmachine worden gewassen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Trixie ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Deze hoes is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher. De Ribble Moss print geeft een speelse en natuurlijke uitstraling aan je aankleedkussen. Of je nu een jongen of een meisje hebt, deze hoes past bij elke babykamerstijl.

Met de Changing pad cover | 70x45cm - Ribble Moss van Trixie haal je een kwalitatief hoogwaardige en trendy hoes in huis. Maak je babykamer compleet met deze must-have accessoire en geniet van het gemak en de stijl die het biedt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies