Trixie

Lift-the-flap book Lift the flap

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20 cm
Materiaal Karton
Merk Trixie
Merk kleurnaam Lift the flap
Merk product code 35-620

Ben je op zoek naar een interactief en leerzaam cadeau voor kinderen? Dan is het Lift-the-flap boek van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit boek, dat behoort tot de categorie Speelgoed, is ontworpen om kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun nieuwsgierigheid en leervaardigheden te stimuleren.

Het Lift-the-flap boek heeft een afmeting van 13 cm breed en 20 cm hoog, waardoor het perfect is voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen. Het is gemaakt van duurzaam karton, waardoor het bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de avonturen van actieve kinderen.

Dit boek is speciaal ontworpen voor kinderen en is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Met zijn interactieve flapjes kunnen kinderen plezier beleven aan het ontdekken van verborgen verrassingen en het leren van nieuwe woorden en concepten. Het Lift-the-flap boek is een geweldige manier om de verbeelding en cognitieve vaardigheden van kinderen te stimuleren.

Trixie, een gerenommeerd merk in de wereld van kinder speelgoed, heeft dit boek met zorg ontworpen en vervaardigd. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. Met de Lift the flap collectie brengt Trixie een speelse en kleurrijke toevoeging aan het assortiment.

De Lift-the-flap boek van Trixie heeft de productcode 35-620 en is verkrijgbaar in de kleurvariant "Lift the flap". Dit boek is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook een prachtige toevoeging aan elke boekenkast of speelhoek.

Ontdek de magie van het Lift-the-flap boek en geef kinderen een unieke en educatieve ervaring. Bestel vandaag nog en laat de avonturen beginnen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies