Trixie

Mini Wobbly Mrs. Elephant Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 24-587
Serie Mrs Elephant

Ben je op zoek naar een schattig en speels speeltje voor je kleintje? Dan is de Mini Wobbly Mrs. Elephant van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit schattige boxspeeltje is speciaal ontworpen voor baby's en gemaakt van zacht katoen. Met zijn vrolijke blauwe kleur en unieke ontwerp zal dit speeltje zeker de aandacht van je kleintje trekken.

De Mini Wobbly Mrs. Elephant behoort tot de populaire serie van Trixie en is een absolute must-have voor elke baby. Het speeltje is voorzien van een unieke merk kleurnaam, namelijk "Blue", waardoor het er nog aantrekkelijker uitziet. Daarnaast heeft het ook een merk product code, namelijk "24-587", waardoor je gemakkelijk het speeltje kunt identificeren.

Dit boxspeeltje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook veilig voor je kleintje. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht aanvoelt en geen irritatie veroorzaakt. Bovendien is het speeltje van Trixie, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Haal de Mini Wobbly Mrs. Elephant vandaag nog in huis en geef je kleintje een speeltje waar hij of zij dol op zal zijn. Bestel nu en geniet van uren speelplezier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies