Trixie

Music box Heart Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 15 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 50-021

De Music box Heart van Trixie is een schattig boxspeeltje dat perfect is voor baby's. Met een breedte van 10 cm en een hoogte van 15 cm is dit speeltje ideaal om in de box te plaatsen. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht is voor de huid van je baby, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. De kleur van dit speeltje is Olive, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling.

De Music box Heart is niet alleen een leuk speeltje, maar ook een geweldige manier om de zintuigen van je baby te stimuleren. Het heeft een rustgevend muziekje dat je baby kalmeert en troost biedt. Daarnaast heeft het ook een hartvormig ontwerp dat de aandacht van je baby trekt en de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie stimuleert.

Met de Music box Heart van Trixie geef je je baby een veilig en verantwoord speeltje. Het biologische materiaal zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen in contact komen met de gevoelige huid van je baby. Bovendien is het speeltje van hoge kwaliteit en gaat het lang mee, waardoor je baby er lang plezier van zal hebben.

Bestel nu de Music box Heart van Trixie en geef je baby een speeltje dat niet alleen leuk is, maar ook goed is voor het milieu en de gezondheid van je kindje. Met zijn schattige design en rustgevende muziek zal dit boxspeeltje zeker een favoriet worden!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies