Trixie

Rattle Playful Pup

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 9 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Playful Pup
Merk product code 09-071
Patroon Dierenprint

Op zoek naar een schattige rammelaar voor je kleintje? Dan is de Rattle van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze rammelaar behoort tot de categorie Rammelaars en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 9 cm is deze rammelaar perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden en te schudden.

Wat deze rammelaar extra bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele textuur, maar ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. Daarnaast is de Rattle van Trixie voorzien van een speelse dierenprint in de kleur Playful Pup, wat zorgt voor een vrolijke uitstraling.

Met de merkproductcode 09-071 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten voor baby's en deze rammelaar is daar geen uitzondering op. Laat je kleintje genieten van het geluid en de beweging van de Rattle, terwijl ze spelenderwijs hun zintuigen ontwikkelen.

Wacht niet langer en voeg deze schattige rammelaar toe aan je winkelwagen. De Rattle van Trixie is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwaliteitsproduct dat zowel veilig als leuk is voor hun kleintje. Bestel vandaag nog en geef je baby een speeltje waar ze dol op zullen zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies