Trixie

Wooden animal bus Wooden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 12 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Wooden
Merk product code 36-184

Ben je op zoek naar een uniek en speels cadeau voor een baby? Dan is de Wooden animal bus van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze houten bus is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te ontdekken. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 12 cm is het formaat ideaal voor kleine kinderen om mee te spelen.

De Wooden animal bus is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor je kleintje. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de merknaam "Wooden" en de productcode "36-184" weet je dat je een betrouwbaar en authentiek product in handen hebt.

Deze puzzel en spelletjes categorie is perfect voor ouders die hun kinderen willen stimuleren en vermaken. De Wooden animal bus is niet alleen leuk om mee te spelen, maar helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je baby. Het is een geweldige manier om hun nieuwsgierigheid en creativiteit te prikkelen.

Wacht niet langer en voeg deze schattige Wooden animal bus toe aan je winkelwagen! Het is een geweldig cadeau voor een baby en zal zeker voor uren speelplezier zorgen. Bestel nu en laat je kleintje genieten van dit prachtige stukje speelgoed van Trixie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies