Trixie

Wooden baby puzzle Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 10 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 36-170
Serie Mr Lion

Op zoek naar een leuk en educatief cadeau voor je kleintje? Dan is de houten baby puzzel Mr. Lion van Trixie precies wat je zoekt! Deze puzzel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's.

De houten baby puzzel Mr. Lion heeft een afmeting van 13 cm breed, 10 cm hoog en 1.5 cm diep. Hij is gemaakt van duurzaam multiplex materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. De puzzel is voorzien van een schattig leeuwenontwerp met de kleurrijke merknaam "Mr. Lion" van Trixie.

Deze puzzel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je baby. Door de verschillende vormen en kleuren van de puzzelstukjes leert je kleintje spelenderwijs vormen herkennen en sorteren.

De houten baby puzzel Mr. Lion maakt deel uit van de populaire "Mr Lion" serie van Trixie. Deze serie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Met de merkproductcode "36-170" weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je baby urenlang speelplezier met de houten baby puzzel Mr. Lion van Trixie. Bestel hem vandaag nog en laat je kleintje genieten van deze leuke en leerzame puzzel!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies