Trixie

Wooden baby puzzle Mrs. Rabbit Mrs. Rabbit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 11 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Rabbit
Merk product code 36-173
Serie Mrs Rabbit

Ben je op zoek naar een uniek en stimulerend speelgoed voor je kleintje? Dan is de houten baby puzzel van Trixie echt iets voor jou! Deze schattige puzzel, genaamd Mrs. Rabbit, behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's.

De afmetingen van deze puzzel zijn perfect afgestemd op kleine handjes. Met een breedte van 13 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 11 cm, is deze puzzel gemakkelijk vast te houden en te manipuleren. Het materiaal waarvan de puzzel is gemaakt, is hoogwaardig multiplex, waardoor het duurzaam en veilig is voor je kleintje om mee te spelen.

Deze houten baby puzzel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je baby. Bovendien stimuleert het de cognitieve vaardigheden en het probleemoplossend vermogen. Je kleintje zal genieten van het ontdekken van de verschillende vormen en kleuren van deze puzzel.

De Trixie houten baby puzzel is onderdeel van de populaire Mrs. Rabbit serie. Met het merkproductcode 36-173 en de merkkleurnaam Mrs. Rabbit, is deze puzzel een geweldige aanvulling op de collectie van je kleintje. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve producten voor baby's en kinderen.

Wacht niet langer en geef je kleintje een geweldige speelervaring met de houten baby puzzel Mrs. Rabbit van Trixie. Bestel hem vandaag nog en zie hoe je baby plezier heeft met het ontdekken en puzzelen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies