Trixie

Wooden Cooking Set Mr. Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.6 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 11.7 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 36-814
Serie Mr Fox

Ben je op zoek naar een uniek en speels kooksetje voor kinderen? Dan is het Wooden Cooking Set Mr. Fox van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit kooksetje behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is gemaakt van hoogwaardig hout. Met een breedte van 14.6 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 11.7 cm is dit setje perfect geschikt voor kleine handjes.

Het Wooden Cooking Set Mr. Fox is ontworpen met oog voor detail en heeft een vrolijke oranje kleur die direct de aandacht trekt. De serie waar dit setje bij hoort, genaamd Mr. Fox, voegt een extra speels element toe aan het geheel. Kinderen zullen dol zijn op de schattige vosjes die op de verschillende onderdelen van het setje zijn afgebeeld.

Dit kooksetje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen culinaire avonturen beleven. Het Wooden Cooking Set Mr. Fox stimuleert de creativiteit en helpt kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Met de merkproductcode 36-814 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Trixie staat bekend om zijn duurzame en veilige speelgoedproducten, en dit kooksetje is daar geen uitzondering op. Het is een geweldige toevoeging aan elke speelgoedcollectie en zal zeker voor urenlang speelplezier zorgen.

Wacht niet langer en geef je kinderen het Wooden Cooking Set Mr. Fox cadeau. Bestel vandaag nog en laat hun culinaire avonturen beginnen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 39,96 Normale prijs 49,95
vanaf Vanaf 36,00 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies