Trixie

Wooden Cooking Set Mr. Lion Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.6 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 11.7 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code 36-815
Serie Mr Lion

Op zoek naar een unieke en speelse toevoeging aan de speelgoedcollectie van je kind? Dan is de Wooden Cooking Set Mr. Lion van Trixie precies wat je zoekt! Dit houten kooksetje is perfect voor kinderen die graag hun fantasie de vrije loop laten en urenlang plezier willen beleven.

De Wooden Cooking Set Mr. Lion is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een breedte van 14.6 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 11.7 cm. Het materiaal is duurzaam en veilig voor kinderen om mee te spelen. Met dit kooksetje kunnen ze hun eigen culinaire avonturen beleven en hun creativiteit stimuleren.

Dit kooksetje is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een vrolijke gele kleur, passend bij de Mr. Lion serie van Trixie. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de Wooden Cooking Set Mr. Lion kunnen kinderen zich helemaal uitleven in hun eigen keuken en hun kookkunsten laten zien.

Met de Wooden Cooking Set Mr. Lion kunnen kinderen hun eigen gerechten bereiden en hun fantasie de vrije loop laten. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, creativiteit en sociale interactie. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van koken en voeding.

Bestel vandaag nog de Wooden Cooking Set Mr. Lion van Trixie en geef je kinderen een geweldige speelervaring waar ze nog lang van zullen genieten. Dit kooksetje is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Haal de chef-kok in je kind naar boven met dit fantastische speelgoed!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies