Trixie

Wooden house Mrs. Elephant Mrs. Elephant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 13 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Elephant
Merk product code 36-189
Serie Mrs Elephant

Ben je op zoek naar een uniek en speels puzzel- en spellensetje voor kinderen? Dan is de Wooden house Mrs. Elephant van Trixie precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 14 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 13 cm is dit houten huisje perfect voor kleine handjes om mee te spelen.

Het materiaal van dit schattige huisje is gemaakt van multiplex, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De Mrs. Elephant serie van Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Met de merkproductcode 36-189 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

De Wooden house Mrs. Elephant is ontworpen met kinderen in gedachten. Het is niet alleen een puzzel- en spellenset, maar ook een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind te stimuleren. Laat ze hun eigen avonturen bedenken terwijl ze spelen met dit schattige houten huisje.

Met de merkkleurnaam "Mrs. Elephant" straalt dit product stijl en elegantie uit. Het zal zeker een eyecatcher zijn in de speelkamer van je kind. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag of gewoon je eigen kind wilt verwennen, de Wooden house Mrs. Elephant is een geweldige keuze.

Wacht niet langer en voeg dit unieke puzzel- en spellensetje toe aan je winkelmandje. Laat je kinderen genieten van urenlang speelplezier met de Wooden house Mrs. Elephant van Trixie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies