Trixie

Wooden pull along toy Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 10 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 36-177
Serie Mr Lion

Op zoek naar een schattig en educatief speelgoed voor je kleintje? Dan is de houten trekfiguur Mr. Lion van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit speelgoed behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is perfect voor baby's. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 10 cm is dit trekfiguur ideaal voor kleine handjes om vast te pakken en mee te spelen.

De houten constructie van dit speelgoed zorgt voor duurzaamheid en veiligheid, terwijl de vrolijke kleuren en het schattige ontwerp de aandacht van je kleintje zullen trekken. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Mr. Lion-serie is geen uitzondering. Met de merknaam Mr. Lion en de productcode 36-177 is dit trekfiguur een uniek en herkenbaar item in de collectie.

Laat je kleintje de wereld ontdekken terwijl ze achter dit schattige leeuwtje aan trekken. Het trekken van het speelgoed helpt bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en stimuleert de verbeelding van je kleintje. Het is ook een geweldige manier om de band tussen ouder en kind te versterken tijdens het spelen.

Wacht niet langer en voeg dit charmante houten trekfiguur Mr. Lion toe aan de speelgoedcollectie van je kleintje. Bestel vandaag nog en laat je kleintje genieten van eindeloos speelplezier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies