Wildride

Toddler Carrier Print Brown Leopard Print Brown Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 38.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 69 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Katoen
Merk Wildride
Merk kleurnaam Print Brown Leopard
Merk product code 2510005
Patroon Dierenprint
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Kliksluiting

Op zoek naar een trendy en praktische draagzak voor volwassenen? Dan is de Toddler Carrier Print Brown Leopard van Wildride precies wat je nodig hebt! Met zijn opvallende dierenprint in bruine luipaardvlekken, is deze draagzak een absolute eyecatcher. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - deze draagzak is ook functioneel en comfortabel.

De Toddler Carrier Print Brown Leopard heeft een breedte en diepte van 38,5 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor je kleintje om comfortabel te zitten. Met een hoogte van 69 cm biedt deze draagzak ook voldoende ondersteuning voor de rug en nek van je kindje.

De draagzak is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende ervaring voor zowel ouder als kind. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de draagzak kunt aanpassen aan jouw lichaam, voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort.

De Toddler Carrier Print Brown Leopard is voorzien van een handige kliksluiting, waardoor je de draagzak gemakkelijk kunt openen en sluiten. De kleur van de hardware is zwart, wat een stoere en moderne uitstraling geeft aan de draagzak.

Met het opvallende dierenprintpatroon is deze draagzak niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De draagzak is ontworpen door het merk Wildride, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve producten. De merkkleurnaam van deze draagzak is Print Brown Leopard en de merkproductcode is 2510005.

Maak een statement met de Toddler Carrier Print Brown Leopard draagzak en geniet van comfort, stijl en gemak tijdens het dragen van je kleintje. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze trendy draagzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies