Jollein

Etui Boucle Biscuit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Bruin
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Biscuit
Merk product code 053-577-66067
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle toilettas? Dan is de Etui Boucle van Jollein perfect voor jou! Deze toilettas behoort tot de categorie Toilettassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn elegante bruine hardware en duurzaam polyester materiaal, is deze tas zowel functioneel als modieus.

De Etui Boucle is gemaakt door het gerenommeerde merk Jollein, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. De kleur van deze tas is biscuit, wat zorgt voor een tijdloze en trendy uitstraling. Met de handige ritssluiting kun je je toiletartikelen veilig opbergen en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Met de Etui Boucle toilettas hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je spullen. Dankzij het ruime interieur kun je al je benodigdheden geordend en overzichtelijk opbergen. Of je nu op reis gaat of gewoon je dagelijkse essentials wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je toiletartikelen.

De Etui Boucle is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Met zijn trendy design en hoogwaardige afwerking, zul je zeker de aandacht trekken. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon je dagelijkse routine volgt, deze toilettas is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Wacht niet langer en voeg de Etui Boucle toilettas van Jollein toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies