Kipling

100 Pens Marine Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Marine Navy
Merk product code KPKI671758C1
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie 100 Pens
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.5 l
Woonruimte Kantoor

De 100 Pens etui van Kipling is perfect voor kinderen die hun pennen en potloden georganiseerd willen houden. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al hun schrijfgerei. De etui is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige ritssluiting voor een stijlvolle uitstraling.

De 100 Pens etui heeft een inhoud van 1.5 liter, waardoor er genoeg ruimte is voor pennen, potloden, markeerstiften en meer. Het heeft ook een handig open binnenvak waarin kleine accessoires kunnen worden opgeborgen. Of het nu voor school of kantoor is, deze etui is de ideale metgezel voor elke woonruimte.

De etui behoort tot de populaire 100 Pens serie van Kipling en heeft de kleurnaam "Marine Navy". Met de unieke productcode KPKI671758C1 weet je zeker dat je een authentiek Kipling product in handen hebt. De etui is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past perfect bij elke outfit.

Met zijn ritssluiting zorgt de 100 Pens etui ervoor dat al je schrijfgerei veilig en georganiseerd blijft. Of je nu onderweg bent of op je bureau, je kunt altijd snel en gemakkelijk bij je pennen en potloden. Met deze etui hoef je je nooit meer zorgen te maken over rondslingerende pennen.

Bestel nu de 100 Pens etui van Kipling en geef je schrijfgerei een stijlvolle en georganiseerde plek. Deze etui is niet alleen praktisch, maar ook trendy en perfect voor kinderen die van mode houden. Mis deze kans niet om je collectie accessoires uit te breiden met deze must-have etui!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies