Kipling

100 Pens Fun Ocean Prt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Fun Ocean Prt
Merk product code KPKI6002W92
Patroon Golven
Stijl Casual
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.5 l

De 100 Pens etui van Kipling is perfect voor kinderen die hun pennen en potloden georganiseerd willen houden. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al hun schrijfgerei. Het casual ontwerp met een golvenpatroon en zilverkleurige hardware geeft de etui een speelse uitstraling.

Deze etui is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de etui is gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een stevige en kwalitatieve constructie.

Met een ritssluiting is de 100 Pens etui gemakkelijk te openen en te sluiten. Hierdoor kunnen kinderen snel bij hun pennen en potloden, zonder dat er iets verloren gaat. Met een volume van 1.5 liter biedt deze etui voldoende ruimte voor al het schrijfgerei dat kinderen nodig hebben.

De Fun Ocean Prt kleur van Kipling geeft deze etui een vrolijke uitstraling. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze etui is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode KPKI6002W92 weet je zeker dat je een authentiek Kipling-product in handen hebt.

Met de 100 Pens etui van Kipling kunnen kinderen hun schrijfgerei op een georganiseerde en stijlvolle manier meenemen. Het duurzame materiaal en de handige ritssluiting maken deze etui de perfecte keuze voor jonge scholieren. Bestel nu en geef je kinderen een praktische en trendy accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies