Rains

Pencil Case Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16630
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een praktische en stijlvolle etui? Dan is de Pencil Case van Rains precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 21 cm breed, 8 cm diep en 8 cm hoog, biedt deze etui voldoende ruimte voor al je schrijfbenodigdheden. Of je nu een professional bent of gewoon op zoek bent naar een handige opbergoplossing voor op kantoor, deze etui is geschikt voor volwassenen en past perfect in elke werkomgeving.

De Pencil Case is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en minimalistische uitstraling aan de etui. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze etui is geen uitzondering. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en snel bij je spullen, terwijl ze veilig opgeborgen blijven.

Met een inhoud van 1 liter biedt deze etui voldoende ruimte voor al je pennen, potloden, markeerstiften en andere schrijfbenodigdheden. Of je nu naar school gaat, op kantoor werkt of gewoon onderweg bent, deze etui is de perfecte metgezel om georganiseerd te blijven. Het tijdloze ontwerp en de zwarte kleur maken het gemakkelijk om te combineren met elke outfit of interieur.

Bestel nu de Pencil Case van Rains in de kleur Black met productcode 16630 en geniet van een praktische en stijlvolle oplossing voor al je schrijfbenodigdheden. Perfect voor op kantoor, maar ook ideaal voor onderweg. Wacht niet langer en voeg deze must-have etui toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies