Trixie

Etui Mr. Lion Geel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 6.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Geel
Merk product code 77-213
Serie Mr Lion
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.6 l
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een schattig etui voor je kind? Dan is de Etui Mr. Lion van Trixie perfect voor jou! Met zijn opvallende gele kleur en leuke leeuwenontwerp zal dit etui zeker de aandacht trekken. Het etui heeft een afmeting van 23 cm breed, 6.5 cm hoog en 4.5 cm diep, waardoor er genoeg ruimte is voor al je schrijfwaren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is dit etui duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het heeft een handige ritssluiting, zodat je spullen veilig opgeborgen blijven. Of je nu naar school gaat of naar kantoor, dit etui is een must-have accessoire!

De Etui Mr. Lion behoort tot de categorie "Etuis" en maakt deel uit van de populaire Mr Lion serie van Trixie. Met een inhoud van 0.6 liter biedt dit etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en zal zeker hun favoriete metgezel worden. Of je nu potloden, pennen, gummen of andere kleine spullen wilt opbergen, dit etui is perfect voor dagelijks gebruik.

Met zijn levendige gele kleur en opvallende leeuwenontwerp is de Etui Mr. Lion niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit etui is geen uitzondering. Met de merkproductcode 77-213 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Of je nu een kind bent of een volwassene die van leuke accessoires houdt, dit etui zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Of je nu naar school, kantoor of een andere woonruimte gaat, de Etui Mr. Lion is de perfecte metgezel om al je schrijfwaren georganiseerd te houden. Bestel vandaag nog dit schattige etui en voeg een vleugje speelsheid toe aan je dagelijkse leven!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies