Cowboysbag

Gloves Frampton Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3322

Ben je op zoek naar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij elke outfit? Dan zijn de Gloves Frampton van Cowboysbag precies wat je nodig hebt. Deze suède handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en stralen elegantie uit. Met hun zwarte kleur voegen ze een vleugje klasse toe aan elke look.

De Gloves Frampton zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen zacht en comfortabel aanvoelen, maar ook duurzaam zijn. Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en je handen warm te houden tijdens koude winterdagen.

Met de merkproductcode 3322 zijn de Gloves Frampton gemakkelijk te herkennen en te vinden in onze collectie. Cowboysbag is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen. Met deze handschoenen voeg je een vleugje luxe toe aan je wintergarderobe.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je eigen paar Gloves Frampton. Met hun stijlvolle uitstraling en hoogwaardige materialen zullen ze zeker een favoriet accessoire worden. Voeg een vleugje klasse toe aan je winterlook met deze prachtige suède handschoenen van Cowboysbag.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies