Hismanners

Leather Gloves Hestur Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Merk Hismanners
Merk kleurnaam Coffee
Merk product code H115
Stijl Stoer
Wasvoorschriften 30 graden

De Leather Gloves Hestur zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stoere handschoenen van hoge kwaliteit. Deze handschoenen zijn gemaakt van echt leer, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol product. Het merk Hismanners staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze handschoenen. De kleur van deze handschoenen is Coffee, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van dit merk is H115, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

De Leather Gloves Hestur zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn ontworpen met een stoere stijl in gedachten, waardoor ze perfect passen bij een casual of urban outfit. Of je nu een motorrijder bent die op zoek is naar bescherming tijdens het rijden, of gewoon op zoek bent naar een paar handschoenen om je handen warm te houden tijdens koude dagen, deze handschoenen zijn een uitstekende keuze.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van deze handschoenen kunt genieten, is het belangrijk om ze op de juiste manier te verzorgen. De Leather Gloves Hestur kunnen gewassen worden op 30 graden, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Volg de wasvoorschriften om ervoor te zorgen dat de handschoenen in optimale conditie blijven.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies