Rains

Puffer Mittens Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal vulling Gerecyclede vezels
Merk Rains
Merk kleurnaam Green
Merk product code 16070
Type coating Polyurethaan
Waterkolom 4000 mm

De Puffer Mittens van Rains zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar warme en duurzame handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. De binnenkant van de handschoenen is ook gemaakt van polyester, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De vulling van de handschoenen bestaat uit gerecyclede vezels, wat zorgt voor extra isolatie en warmte.

De Puffer Mittens zijn ontworpen door het bekende merk Rains, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten. Deze specifieke handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleur groen, met de merknaam "Green". De productcode van deze handschoenen is 16070, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze webshop.

De Puffer Mittens hebben een polyurethaan coating, waardoor ze waterbestendig zijn. Met een waterkolom van 4000 mm kunnen deze handschoenen je handen droog houden, zelfs tijdens regenachtige dagen. Of je nu een wandeling maakt in het bos of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, deze handschoenen bieden de perfecte bescherming tegen de elementen.

Met de Puffer Mittens van Rains ben je niet alleen goed voorbereid op koude en natte dagen, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze handschoenen combineren functionaliteit, stijl en milieuvriendelijkheid op een unieke manier. Bestel ze vandaag nog en geniet van warme en droge handen, waar je ook naartoe gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies