Ted Baker

Emilli Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 255485

Op zoek naar een paar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij jouw outfit? Maak kennis met Emilli, een prachtig paar dameshandschoenen van Ted Baker. Gemaakt van hoogwaardig leer, bieden deze handschoenen niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook duurzaamheid en comfort.

De Emilli-handschoenen zijn ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een tijdloze accessoire. Met hun elegante zwarte kleur passen ze moeiteloos bij elke stijl en gelegenheid. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont of gewoon een dagje uit gaat, deze handschoenen voegen een vleugje klasse toe aan je look.

Ted Baker, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Met de Emilli-handschoenen ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit. De handschoenen zijn voorzien van het merklogo en hebben een unieke productcode (255485), waardoor je kunt genieten van een exclusief stuk dat je nergens anders zult vinden.

Als je op zoek bent naar handschoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn, dan zijn de Emilli-handschoenen de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je wintergarderobe!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies