Filters

33 van 178 producten

vanaf Vanaf 35,00 Normale prijs 39,95
Vanaf 28,00 Normale prijs 35,00

33 van 178 producten

Pagina

Op zoek naar een nieuwe gave leesbril of zonnebril? Zoek niet verder. De brillen van Izipizi zijn alles wat je ervan verwacht, en meer! In tegenstelling tot de meeste leesbrillen zijn ze alles behalve saai. Niet alleen zijn er verschillende sterktes, je kunt ook kiezen uit een grote collectie van modellen en kleuren. Zo heb je altijd een bril bij de hand waarmee je niet alleen perfect kunt lezen, maar ook een die ontzettend stijlvol is. Niet alleen heeft Izipizi een grote collectie aan modieuze leesbrillen, hun zonnebril collectie is net zo goed. De collectie bestaat uit zonnebrillen op sterkte en zonnebrillen zonder sterkte, zo kunnen mensen zonder leesbril ook genieten van een mooie Izipizi zonnebril.

Izipizi komt elk seizoen uit met een nieuwe collectie van de mooiste kleuren en nieuwe modellen. Ga je voor een effen kleur of een stoere print? Is de #D Reading Glasses helemaal jouw stijl, of ga je liever voor de aviator look en ben je weg van de #I Sunglasses. Je vindt de volledige nieuwe collectie bij The Little Green Bag. Wees er snel bij want Izipizi vliegt van de schappen!


Leesbrillen op sterkte

De Izipizi leesbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Zo bieden wij bij The Little Green Bag de sterktes +1 tot +3 aan. Het is altijd belangrijk om een bril te kiezen die goed bij de benodigdheden van je ogen past. Hierdoor worden je ogen minder snel moe en zul je minder lichamelijke klachten krijgen aan, denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn of pijn de ogen. Heb je weinig moeite met het ontcijferen van woorden en zinnen, maar vind je het toch prettig om je ogen wat meer rust te geven? Ga dan voor een +1 sterkte. Als je meer moeite hebt met lezen, is een wat hogere sterkte misschien perfect voor jou. Izipizi biedt leesbrillen die zeer prettig zijn om te dragen. De brillen hebben flexibele scharnieren en de monturen zijn voorzien van een rubberen coating voor extra comfort.

De brillen van Izipizi zijn niet alleen modieus en erg functioneel, ze zijn ook super betaalbaar. Voor een kleine prijs heb je al een geweldige bril die lang meegaat en past bij iedere outfit. Ben je verliefd geworden op twee of meer Izipizi brillen? Geen ramp! Voor zo’n prijs laat je die toch niet liggen. De brillen zijn makkelijk te combineren met iedere outfit zodat je altijd een complete look hebt!


De perfecte zonnebril

Met het heerlijke zomerse weer in ons land is een goede zonnebril altijd op z’n plaats. Wie geniet er niet van een middagje heerlijk lezen in de tuin met een drankje in de hand. De zon verwarmend op je huid en je boek in je handen. De brillen van Izipizi zijn dan de perfecte uitkomst. Met een Izipizi zonnebril kun je heerlijk van het weer genieten en toch je boek goed lezen. De zonnebrillen zijn er namelijk in dezelfde sterktes als de leesbrillen. Zo kun je heerlijk genieten van je middag in de tuin of op je balkon, zonder dat de zon je verblindt.


Bestel jouw Izipizi leesbril online

Heb je een geweldige Izipizi leesbril of zonnebril gevonden in onze collectie? Bestel deze dan snel op onze website voordat jouw favoriet uitverkocht is! We gaan direct aan de slag met je bestelling zodat je deze zo snel mogelijk in je bezit hebt. Zo wordt lezen snel weer leuk!

The Little Green Bag is officieel retailer van Izipizi. Dit betekent dat onze collectie gegarandeerd origineel is en dat er geen kans is op het kopen van een namaak product. Wees zeker van wat je koopt en bestel bij The Little Green Bag.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies