Filters

36 van 194 producten

Speciale prijs 52,00 Normale prijs 65,00
Speciale prijs 68,00 Normale prijs 85,00
Speciale prijs 59,50 Normale prijs 85,00
Speciale prijs 33,80 Normale prijs 52,00

36 van 194 producten

Pagina

Van het begin af aan in 1987 was de spirit bij Ted Baker om de focus te leggen op kwaliteit, oog voor detail en een dikke humoristische knipoog in alle designs. Waar het allemaal begon voor Ted Baker als een shirt specialist in Glasgow, is het merk door de krachtige uitstraling uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Ted Baker staat dan ook niet voor niets bekend als het No Ordinary Designer Label. Alles wat geproduceerd wordt onder de naam van Ted Baker, van tassen tot portemonnees, van shirts tot shorts en van smartphone covers tot schoenen, het ademt allemaal de warme persoonlijkheid van Ted Baker zelf.

Ted Baker is zo'n dergelijk sterk merk dat het geen grote marketingcampagnes nodig heeft. Zoals het aan het begin al werd gedaan, wordt er vertrouwd op de mond-tot-mond-reclame. Op deze manier is Ted Baker inmiddels niet alleen op het vasteland van Europa bekend, maar ook daarbuiten. Zo worden om de haverklap nieuwe winkels geopend in Hong Kong, Singapore en Dubai. Dit kenmerkt de groei van Ted Baker. Van mannenmerk naar internationaal all-round merk, met onder andere vrouwenkleding, accessoires, parfums, lingerie, schoenen, zonnebrillen en horloges.

Trendy tassen van Ted Baker

Een Ted Baker tas past perfect bij iedereen die houdt van een classy stijl. De tassencollectie van Ted Baker bestaat uit stijlvolle clutches, crossbodytassen, handtassen, schoudertassen en shoppers. De designer tassen van Ted Baker hebben opvallende prints, pastelkleuren, mooie details en een elegante uitstraling. De Arycon, Almacon en Sofcon zijn voorbeelden van typische Ted Baker tassen. Deze tassen zijn gemaakt van glanzend materiaal waar de sierlijke Ted Baker strik en het logo niet op ontbreken. Naast dit bekende Ted Baker model vallen er binnen de tassencollectie ook veel lederen tassen. De Louisse is een voorbeeld van zo'n elegante lederen tas met subtiele goudkleurige Ted Baker hardware.

Ted Baker jassen voor vrouwen en mannen

Van comfortabele tussenjassen tot warme cozy winterjassen, de uitgebreide jassencollectie van Ted Baker heeft het allemaal. Mannen kunnen zeker hun weg vinden in de collectie tussen de elegante en toch stoere jassen, terwijl vrouwen uit vele mooie en stijlvolle Ted Baker jassen kunnen kiezen. Ga jij het liefst voor een mantel met knoop- en gespsluiting of ben jij juist op zoek naar een warme bomber met ritssluiting? Bekijk de collectie van Ted Baker en bestel jouw favoriete jas zodat jij helemaal klaar bent voor de herfst of winter!

Classy portemonnees

De Ted Baker portemonnees zijn bijpassend bij de tassencollectie. Ritsportemonnees, muntgeld portemonnees en overslagportemonnees behoren binnen de collectie. Één ding hebben de portemonnees van Ted Baker gemeen en dat is dat ze allemaal genoeg ruimte bieden voor pasjes, muntgeld en briefgeld. De portemonnees zijn zowel stijlvol als tijdloos.

Accessoires van Ted Baker

Jouw Ted Baker tas kan je naast een Ted Baker portemonnee ook vullen met andere leuke accessoires. De keuze aan Ted Baker accessoires is heel erg ruim. Vul je Ted Baker tas bijvoorbeeld met een van de trendy etuis van Ted Baker of een bijpassend make-up tasje voor de complete Ted Baker look. Maar de etuis en make-up tasjes zijn ook los van elkaar te combineren. Bij ieder model van de etuis en make-up tasjes komen de bekende sierlijke Ted Baker strikjes terug. Ga je op reis dan is een toilettas van Ted Baker perfect.

Bestel je Ted Baker item bij The Little Green Bag

Bij The Little Green Bag vind je een mooie collectie uit het assortiment van Ted Baker; van tassen voor dagelijks gebruik tot aan mooie shoppers. Ook bescherming voor smartphones van Ted Baker vind je bij The Little Green Bag. Heb jij een Ted Baker item gevonden dat bij jou past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe aankoop. Vanaf € 49,95 is de verzending gratis. Maar wil je liever de Ted Baker items in het echt zien? Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies