Ted Baker

Nicco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 254140
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Nicco van Ted Baker perfect voor jou. Deze make-up tas behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm. Het is speciaal ontworpen voor dames en heeft een goudkleurige ritssluiting als sluiting.

De Nicco make-up tas is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Ted Baker staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze make-up tas is daar geen uitzondering op. De kleur hardware is goudkleurig, wat een elegant en chique detail toevoegt aan het ontwerp.

Met de Nicco make-up tas heb je voldoende ruimte om al je favoriete make-up producten op te bergen. Of je nu op reis gaat of gewoon je dagelijkse make-up wilt organiseren, deze tas biedt genoeg opbergruimte. De zwarte kleur van de tas, ook wel bekend als "Black" volgens het merk kleurnaam, geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De Nicco make-up tas heeft een merk product code van 254140, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je make-up veilig opgeborgen blijft en voorkomt dat er iets uitvalt. Met deze make-up tas ben je altijd goed georganiseerd en klaar om je favoriete looks te creëren.

Investeer in de Nicco make-up tas van Ted Baker en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse make-up routine. Bestel nu en geniet van een praktische en stijlvolle manier om je make-up op te bergen en mee te nemen, waar je ook gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies