Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Mondkapjes

Mondkapjes

Mondkapjes

Sinds 1 juni 2020 is het verplicht om in Nederland in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen. Het gaat hier om een niet-medisch mondkapje die je moet dragen tijdens de reis die je maakt. Zo bescherm jij jezelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus.

De mondkapjes zijn over je mond en neus aan te trekken zodat jij volledig beschermd bent. Een voordeel van de mondkapjes van My Jewellery en XD Design is dat je ze op 60 en 90 graden kunt wassen. Zo hoef jij niet telkens een nieuw mondkapje te kopen, maar zijn ze na een wasbeurt gewoon weer herbruikbaar.


Het dragen van een mondmasker

Het zal niet altijd even ideaal zijn om een mondmasker te dragen wanneer je met de metro, trein of bus reist. Ook wanneer je op reis gaat met het vliegtuig is het verplicht om gedurende de gehele reis, ook op het vliegveld, een mondkapje te dragen. Maar wij zorgen ervoor dat het dragen van een mondmasker niet saai en vervelend hoeft te zijn. Met de leuke printjes van My Jewellery ga jij ook fashionable de deur uit. Wij verzekeren jou dat er altijd wel een mondkapje bij zit die jij volledig kunt mix en matchen met jouw outfit.

In ons assortiment betreft het niet-medische mondkapjes. Dit betekent niet dat je ervan verzekerd bent dat jij niet besmet raakt, maar het is vooral belangrijk dat wanneer jij ziek bent, je anderen niet besmet en dus een mondkapje draagt. Ook bijvoorbeeld tijdens het doen van boodschappen of andere activiteiten.

Het is belangrijk om te weten dat je de mondkapjes gedurende 4 uur kunt dragen en vervolgens moet verwisselen. Zo voorkom je dat het virus toch bij je blijft hangen en je het overdraagt aan een ander.


Koop je mondkapje bij The Little Green Bag

Heb je een mondkapje gevonden die je wilt bestellen zodat je snel jouw reis kunt vervolgen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. Bestel je jouw mondkapje op een werkdag voor 23:00? Dan zorgen wij dat jouw aankoop dezelfde dag nog wordt verzonden. Zo hoef jij er niet al te lang op te wachten.

It is important to stay safe!