Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Oorwarmers kinderen

Oorwarmers kinderen

Kinderoorwarmers

Bescherm jouw oren tegen de kou met onze oorwarmers! Oorwarmers zijn niet alleen lekker warm, maar kunnen ook nog eens super stijlvol zijn. Ga voor een mooie effen kleur of voor een leuk printje. Onze oorwarmers zijn lekker zacht en warm, wat ze perfect maakt voor de koude dagen.

The Little Green Bag heeft oorwarmers van verschillende merken, namelijk: UGG, Barts en Resfeber, maar allen hebben met elkaar gemeen dat ze jou door de winterse dagen helpen met de koude weersomstandigheden.


Geschiedenis van de oorwamer

Chester Greenwood wordt beschouwd als de uitvinder van de oorwarmer. Op jonge leeftijd kwam hij terwijl hij buiten was op dit idee. Hij liet zijn moeder diezelfde dag nog aan de slag gaan, zij maakte een ijzerdraad vast aan plukken wol. Dit concept werd meegenomen en Greenwood kreeg op 13 maart 1877 patent op het ontwerp. Later is dit item gegroeid en zijn er meerdere soorten modellen van gekomen, zoals elk product in de loop van de tijd een evolutie meemaakt.


Oorwarmers

Oorwarmers zijn perfect voor wanneer je jezelf wilt beschermen tegen het koude weer, maar je niet je hele hoofd bedekt wilt hebben. Een muts kan namelijk best snel warm worden, omdat er vrijwel geen lucht uit kan komen. De kans dat je hoofd gaat jeuken door de warmte is dan ook aanwezig. Met oorwarmers ben jij hiertegen beschermt. Met de standaard oorwarmers verwarm je alleen je oren. Heb je het ‘headband’ model, dan kun je deze zo dragen dat het ook je voorhoofd beschermt tegen de kou. Dit is heerlijk voor wanneer je op de fiets zit of een stukje gaat wandelen.  

De oorwarmers zijn meer dan alleen functioneel. Een leuk model zorgt ervoor dat je er trendy uitziet en je outfit afgemaakt wordt. Je ziet steeds vaker mensen met accessoires voor het hoofd en in het haar. De oorwarmers van The Little Green Bag zorgen daarom dat jij een perfecte, winterse look creëert!  


Bestel je oorwarmers online!

Heb jij een mooi paar oorwarmers gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop en profiteer van de vele voordelen die we bij The Little Green Bag te bieden hebben! Zo verzenden we de oorwarmers gratis naar je toe, spaar je automatisch voor Baggies (waarmee je weer kunt sparen voor korting op je volgende aankoop!) en nog veel meer! En ben je toch niet tevreden? Dan kun je de oorwarmers gewoon gratis retourneren.