Filters

34 van 68 producten

34 van 68 producten

Pagina

In 2005 was er zwaar weer in Nederland. Zelfs zo erg, dat Gerwin Hoogendoorn in één week tijd drie paraplu's verloor in zijn strijd met de Nederlandse stormen. Dit moest toch anders kunnen. Daarom besloot hij om een paraplu te ontwikkelen die tegen een flinke (wind)stoot kan en is opgewassen tegen al die natuurkrachten. Vooral die wind. En zo ontstond de stormparaplu, een nieuwe generatie onder de paraplu's.

Hij deed dit allemaal samen met zijn vrienden Gerard en Philip, die hier wel brood in zagen. Met de naaimachine van Gerwin's oma maakten ze het eerste prototype van de stormparaplu. Ze huurden een pand en bedachten een pakkende naam: Senz°. Met recht een zinvolle paraplu!

Vanaf dat moment ging het hard: de eerste Senz° paraplu's werden in 2006 al op de markt gebracht en gepresenteerd als een revolutionair product. Omdat ze geen idee hadden van het succes dat hen te wachten stond, begonnen ze met een aantal van 10.000 paraplu's. De formule zorgde voor overweldigende aandacht in de media, voor binnen- en buitenland! Iedereen wilde er alles over weten en zelf ook de storm kunnen trotseren, gewapend met niets anders dan een echte Senz° stormparaplu. Binnen slechts negen dagen, waren ze al door de complete voorraad heen. Dit was de beste lancering voor het merk die je maar kunt wensen. Het leidde vervolgens tot het winnen van grote nationale en internationale designprijzen.

Nu de technologie tot in de puntjes was uitgewerkt, werd het tijd om ook te denken aan een aantrekkelijk design. Daarom zijn de leukste prints en trends nu verwerkt in de looks van de paraplu's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van exclusieve ontwerpen van mode- en textielontwerpers.


Zo gebruik je de Senz° Umbrella's

Gebruik je de stormparaplu voor het eerst? Dan is dat in het begin even wennen. Je bent waarschijnlijk gewend om je paraplu krampachtig vast te houden, zodat hij niet de kans krijgt om er vandoor te gaan! Maar voor een gone-with-the-wind momentje hoef je bij Senz° niet bang te zijn. Door het aerodynamische systeem, kun je de paraplu losjes in je hand houden. De paraplu zoekt dan zelf de beste positie in de wind. Dit zorgt voor nog meer gemak. We zullen hieronder per type toelichten hoe je de soorten paraplu’s opent.


Senz° Original

De Senz° Original paraplu is de eerste en beste stormparaplu. Dit model kan namelijk tot windkracht 10 aan! Dit komt door het unieke en gepatenteerde baleinensysteem dat is verwerkt in de paraplu. Dit voorkomt dat de paraplu omklapt. De Senz° Original heeft een aerodynamische vorm, waardoor het doek automatisch de juiste positie zoekt in de wind. Dat is niet alleen erg handig, maar ook comfortabel! Je hoeft namelijk niet steeds de paraplu van richting te veranderen. Let er hierbij wel op dat je de paraplu losjes vast blijft houden, zodat de paraplu zijn werk kan doen.

Om je Senz° Original paraplu te openen, duw je eenvoudig de twee handvatdelen samen door het bovenste deel naar beneden te trekken. Hiervoor hoef je geen knopje in te drukken. De knop op de steel is alleen bedoeld om de paraplu te sluiten. Wil je de paraplu bij stormachtig weer dichtklappen, ga dan met je rug naar de wind staan.

Ben je misschien en beetje onhandig met een paraplu? Dankzij de eyesavers (gladde end caps) worden de ogen van je medereizigers ook beschermd. Met deze stormparaplu ben je nooit meer in gevecht met de wind.

Hoewel de Senz° Automatic en Senz° Manual ook een aerodynamische vorm hebben, zijn zij niet voorzien van het onderscheidende baleinensysteem. Dit komt doordat de paraplu's opvouwbaar zijn. Voor deze modellen is dus iets meer zorgvuldigheid gewenst bij het openen en sluiten van de paraplu, maar ook tijdens de windvlagen.


Senz° Manual

Pakken de stapelwolken samen, maar twijfel je of je echt een paraplu nodig hebt? Dan is de Senz° Manual ideaal om mee te nemen. Dit model is namelijk opvouwbaar, net als de Senz° Automatic. Wanneer je deze paraplu inklapt, past hij gemakkelijk in je tas. Net als de Automatic en Original heeft dit model handige eyesavers en een intuïtief gebruik. Dit model is windbestendig tot 80 km per uur.

Je opent jouw Senz° Manual door de zwarte plastic runner naar boven te duwen. Om te sluiten, duw je de runner weer naar beneden.


Senz° Automatic

Ga je voor op en top gemak? Dan is de Senz° Automatic echt iets voor jou. Dit opvouwbare model is namelijk met een druk op de knop te openen en weer te sluiten! Dat scheelt een hoop gedoe! Handig voordeel: de Senz° Automatic klapt niet op, is voorzien van eyesavers én biedt extra UV-bescherming dankzij het UPF50+ doek dat is gebruikt.

De Senz° Automatic heeft een automatische open- en sluitfunctie. Om je paraplu te openen, maak je het bandje los en druk je op de knop. Wil je 'm weer invouwen? Dan druk je nog een keer op de knop. De paraplu zal zich vanzelf sluiten. Om de Senz° Automatic te 'herladen' druk je tegelijkertijd op beide kanten. Dit model is verkrijgbaar in frisse kleuren en originele designs.


Met gratis beschermhoes

Elke Senz° umbrella is voorzien van een gratis sleeve. Hiermee kun je de paraplu beschermen wanneer je deze niet gebruikt. Het ziet er bovendien ook een stuk stijlvoller uit om (wanneer het niet regent) te lopen met een paraplu in een hoes.


Een verantwoord product

De paraplu's van Senz° worden gemaakt in China, waar ze een uitstekende expertise kennen als het aankomt op de productie van kwaliteitsparaplu's. Omdat ze bij Senz° veel waarde hechten aan een goede werkethiek, voeren ze regelmatig controles uit in de fabrieken. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat alles op een verantwoorde wijze wordt uitgevoerd.


Koop jouw Senz° stormparaplu online

Met het veranderende klimaat, zullen de stormen steeds vaker voorkomen en heftiger worden. Een gewone paraplu is hier helaas niet altijd tegen bestand. Wil jij de storm veilig en droog kunnen trotseren? Bestel jouw stormparaplu van Senz° dan online bij The Little Green Bag of kom ze bekijken in één van onze winkels. The Little Green Bag is officieel dealer van het merk Senz°, waardoor je ervan verzekerd bent dat je het originele product in handen hebt. Op een Senz° paraplu zit twee jaar garantie.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies