Senz

Mini Automatic Foldable Storm Umbrella Sudan Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 91 cm
Diepte 91 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 86.8 cm
Materiaal Aluminium
Merk Senz
Merk kleurnaam Sudan Brown

Ben je op zoek naar een paraplu die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de Mini Automatische Opvouwbare Stormparaplu van Senz perfect voor jou. Met een breedte en diepte van 91 cm en een hoogte van 86.8 cm, biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regen en wind.

Deze paraplu is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal. Hierdoor is hij niet alleen lichtgewicht, maar ook duurzaam en bestand tegen de elementen. Het merk Senz staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze paraplu is daar geen uitzondering op.

Wat deze paraplu echt uniek maakt, is de prachtige kleur. De Mini Automatische Opvouwbare Stormparaplu is verkrijgbaar in de kleur Sudan Brown, een warme en elegante tint die perfect past bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze paraplu voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid.

Met zijn handige automatische opvouwbare functie is deze paraplu ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Je kunt hem eenvoudig in je tas of rugzak stoppen, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte regenbuien.

Kortom, de Mini Automatische Opvouwbare Stormparaplu van Senz is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bescherm jezelf tegen de regen in stijl met deze prachtige paraplu. Bestel hem vandaag nog en geniet van droge en modieuze dagen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies